Klart med ny Kanslichef

Ett känt namn inom fotbollskretsar i Norrbotten tar över som kanslichef för Norrbottens Fotbollförbund. Andreas Eriksson väljer att lämna för nya utmaningar som klubbchef för IFK Luleå. Michael Fleuron träder in ny i rollen, många förknippar honom med Bergnäsets AIK, har också lång erfarenhet i styrelse och kommittéer inom Norrbottens Fotbollförbund, är även aktiv inom SvFF:s anläggningskommitté.

- En mycket bra lösning, vi får in en erfaren person på en viktig position inom Norrbottens Fotbollförbund. Speciellt viktigt i nuläget då ett stort förändringsarbete pågår inom Svensk fotboll, känns då mycket tryggt med Michael, säger Robert Lindström ordf. Norrbottens Fotbollförbund.

Michael Fleuron tillträder som kanslichef från och med 3 augusti, han kommer fortsatt att ha kvar sin tjänst på deltid hos RF SISU Norrbotten.

- Känns som en bra lösning för alla parter. Tryggt att komma till en väl fungerande organisation med kompetenta medarbetare, som jag alla känner sedan tidigare, säger Michael Fleuron, tillträdande Kanslichef.