Tränarutbildning Futsal i Luleå

Nu finns det möjlighet att anmäla sig till den första Tränarutbildningen i Futsal i Norrbotten!

Utbildningen är på två heldagar Lördag 15 februari och Lördag 14 Mars 2020 i Luleå

Utbildningen innehåller både praktik och teori.

Vi behöver vara minst 15 tränare för att utbildningen ska genomföras. Instruktörer från Uppsala.

Anmälan

Välkommen!

Känn dig varmt välkommen till Tränarutbildning Futsal. Kursen är en fortsättning på introduktionsutbildningen Tränarutbildning C men är samtidigt den första kursen som vänder sig direkt till tränare verksamma inom futsal.

Futsal är en komplex idrott som spelas med hög intensitet och som ställer stora krav på såväl laget som på den enskilde spelaren. Din insats som tränare betyder mycket för att futsal ska fortsätta växa med samma fart som under de senaste åren. Innehållet i Tränarutbildning Futsal speglar den kompetens som en modern tränare behöver för att utveckla spelarnas prestationer och lagets resultat.