Tränarutbildning B-Ungdom i Piteå och Luleå

Nu finns det möjlighet att anmäla sig till Tränarutbildning B-Ungdom i Både Piteå och Luleå .

Piteå: 30-31 mars och 4-5 Maj

Luleå: 6-7 april och 27-28 april

Info Luleå och Anmälan

Info Piteå och anmälan

Materialet är en fortsättning på Tränarutbildning C inom SvFF:s utbildningsprogram. Kursen består av 4 kursdagar á åtta timmar. Mellan kursdagarna görs ett antal webbuppgifter. Kursen kan också genomföras i lärgrupp

Träningen inom ungdomsfotbollen ska precis som inom barnfotbollen utgå från spelet. Alla fotbollsaktioner bygger på samverkan mellan spelarens tekniska, fysiska och psykologiska färdigheter samt spelförståelse. I Tränarutbildning B Ungdom visar vi hur dessa kvaliteter kan integreras i olika former av spelträning men också hur färdigheterna ska tränas isolerat