LANDSKAMPERNA SVERIGE-SLOVAKIEN - Ett inslag i vårt 100-årsfirande

Vill på detta enkla sätt rikta ett jättetack till Bodens BK och Piteå IF för ett kanonjobb i samband med P 16-landskamperna. Det var underbart att notera allt engagemang och ansvar som Ni alla visade upp och namn som Bengt Nilsson, Moltas, Familjen Selini m.fl. i Boden och Jens och Håkan i Piteå m.fl. passerar revyn i vår tacksamhet. Heders allihop!                                                                                            

En oerhört viktig del i planering och genomförande av en landskamp förutsätter självklart ett jätteengagemang av våra NFF-funktionärer. Med Andreas Eriksson i spetsen kompanjerade av Roger Sjöström och Per-Håkan Taavo fungerade allt perfekt och såväl Sverige som Slovakien prisade hela arrangemanget och det ger oss blodad tand för liknande framtida arrangemang. Sture Wiklund och Kent Wärja följde de bägge lagen i princip dygnet runt och rönte stor uppskattning för sitt engagemang och kunnighet. Kenth Wärja har redan planer på en dam-/flicklandskamp inom en snar framtid. Slutligen ett stort tack till Notvikens IK, Gammelstads IF och Luleå SK för engagemanget kring träningsplanerna.

Norrbottens Fotbollförbund 100 år – Vi ser framtiden an med glädje och optimism !

Bengt Augustsson, ordförande i Norrbottens Fotbollförbund