Norrbottens Fotbollförbund förstärker organisationen

Jag heter Per-Håkan Taavo och har fått den fantastiskt stora förmånen att få börja jobba heltid på Norrbottens Fotbollförbund. Jag kommer jobba 50 % fram till Nyår och from januari 2018 går jag upp på 100 %. Det ska bli mycket intressant att få jobba med fotboll.

Mina arbetsuppgifter kommer framförallt att vara Tävlingsfrågor och Utbildningsfrågor. Jag kommer även att vara en del i arbetslaget bestående av Andreas och Roger och vara behjälplig i andra frågor som berör Norrbottnisk Fotboll.

Jag kommer från en anställning i Luleå Kommun som Förskollärare (27 år) och får nu jobba heltid med mitt stora intresse Fotboll.

Jag är Steg 3 utbildad tränare (Uefa A) och är utbildare åt NFF i tränarutbildningarna. Jag är även DFK för P-02 (mitt tredje uppdrag som DFK). Jag har varit tränare sedan 1997 i olika föreningar både på ungdomssidan och A-lag.

Jag hoppas vi i länet kan skapa ett gott samarbete och vi på NFF ska stötta och hjälpa alla föreningar i länet. Mina ambitioner är att vi ska få en bra utveckling i länet och att få fler fotbollsspelare som vill spela längre. Fler lag i seriespel i olika former.