Distriktslag flickor 2002 i Halmstad

Veckan går vidare här i Halmstad, på tisdagen genomfördes två träningar med inriktning på försvarsspel och komma till avslut. Vi känner att gruppen mer och mer tar till sig idéerna vi jobbar efter för att spela försvarsspel och anfallsspel. Tjejerna har en tuff belastning den här veckan så vi väljer att jobba med korta och matchlika situationer med mycket prat emellan.

Match mot Småland

Vi åker på en tuff matchinledning där Småland i första anfallet gör 1-0 då vi agerar passivt. Tjejerna knyter näven i fickan blir mer aktiv i sina ageranden, 1:a halvlek slutar 1-0.

I pausvilan pratar vi igenom vad vi kan förbättra till 2:a halvlek och tjejerna tycker själva att de måste komma närmare i presspelet. I 2:a halvlek så får vi lite övertag på Småland och kommer till många avslut som kunde ha resulterat i mål. Vi jobbar mycket bättre med idéerna och får till bra spelvändningar.

Ledarna Flickor 2002