Årsmöte 2018

Lördag 9 mars genomfördes Norrbottens Fotbollförbunds 102:a Årsmöte i Luleå.

Nytt samarbetsavtal med COOP Norrbotten presenterades, vilket kommer att göra skillnad för föreningarna.

Robert Lindström, Luleå omvaldes som ordförande 1 år, Henrik Luttu, Övertorneå, Åsa Brännström, Luleå, Linda Wiström, Luleå och Malin Johansson, Gällivare omvaldes som ledamöter 2 år.

Stipendie från Stig Olofssons Minnesfond tilldelades till talangfulla ungdomsspelare födda 2001. Tilda Westman, Assi IF och Henrik Drugge, Bodens BK FF.
Pris till Årets domare 2018 Ellen Simu, Boden.

Fair play pris till årets lag 2018 framröstat av domarna Lira BK damer div. 3.

Stort tack till alla föreningar som var representerade samt Hedersordförande Bengt Augustsson som ledde mötet med bravur.

Dags att anmäla din förening till årets Fotbollsskola

Snart är det dags att snöra på sig fotbollsskorna, visst har er förening anmält er till årets Fotbollsskola?

Läs mer och anmäl er här.

Läger F04 i Piteå 17 Mars

Läger för F-04 i Piteå : Air-Domehallen Söndag 17 mars

Kallelse och Spelarnamn

Fotbollskoordinator i förening 2019

Nu kan föreningar i distriktet söka stöd via Norrbottens Fotbollförbund (Idrottsmedel) tillsammans med COOP Norrbotten för en Fotbollskoordinator i föreningen.

Uppdraget som Fotbollskoordinator går i korthet ut på att:

  • Inventera utbildningsläget bland samtliga barn- och ungdomsledare i föreningen. Uppmana de som inte har någon utbildning att anmäla sig till en första utbildning. Uppmuntra de som genomgått tidigare utbildningar att vidareutbilda sig.
  • Starta upp arbete i föreningen med en Spelarutbildningsplan och implementera denna enligt SvFF:s material 2019. Om det redan finns en Spelarutbildningsplan, revidera denna och följa upp att den efterlevs.
  • Vara ute i föreningens verksamhet 2-3 kvällar per vecka under säsong. Observera, hjälpa, återkoppla och guida – men också genom goda exempel leda någon träning då och då
  • Möjlighet att genomgå en kort utbildning i COOP Norrbottens värdegrund och arbetssätt. Därigenom få tillgång till material för medlemsrekrytering för COOP Norrbottens räkning. Föreningen kan på så sätt erhålla ytterligare ekonomisk kompensation - 100 kr per värvad medlem till COOP Norrbotten.

Ansvariga som stöd och bollplank till samtliga Fotbollskoordinatorer i Norrbotten är våra Spelarutbildare (SU) Lars Brolla Svensson och Kenth Wärja.

När ansökningstiden gått ut kommer vi att bevilja max femton föreningar i distriktet stöd för Fotbollskoordinator i Föreningen 2019. När urvalet av föreningar är gjort och föreningen presenterat ett namn som uppfyller krav på rätt utbildning och erfarenhet beviljas föreningen ett ekonomist stöd på 15 000 kr (10 000 kr för föreningar som beviljats stöd 2017/18). Vid säsongens slut efter kontinuerlig uppföljning av våra Spelarutbildare (SU), beviljas ytterligare ekonomiskt stöd till föreningen på 15 000 kr (minst 5 000 kr för föreningar som beviljats stöd 2017/18) förutsatt att arbetet genomförts enligt projektbeskrivning nedan.

Här gör du föreningens ansökan senast 19 mars 2019.

Projektbeskrivning - Fotbollskoordinator i förening

Frågor?

Andreas Eriksson 070-232 88 38

Per-Håkan Taavo 070-667 00 55

Anmälan till COOP Norrbotten Cup 2019-Ungdomar

Nu är det dags att anmäla sig till COOP Norrbotten Cup 2019, distriktsmästerskap för ungdomslag.

Obs ! Gruppspel 2019 samt lägre anmälningsavgift!

Sista anmälningsdag fredag den 22mars 2019

Anmälan till COOP Norrbotten Cup ungdom 2019

Anmälan till ungdomsserier 7 mot 7 2019

Nu är det dags att anmäla sig till seriespel 2019 för pojkar och flickor 7 mot 7. Åldersgrupperna -09 till -07.

Sista anmälningsdag fredag den 22 mars 2019

Anmälan

Ny Föreningsutvecklare på plats

Vi är glada och stolta att kunna presentera Matilda Boudin, som påbörjat heltidsanställning hos oss, från och med denna vecka. Matilda är troligtvis ett känt ansikte för många av er ute i föreningarna då hon tidigare varit anställd av SISU Idrottsutbildarna.

Matilda kommer i första hand att arbeta med Föreningsutveckling, men även med frågor kring Barn- och ungdomsfotboll, Fotbollsskolan och Diplomerad Förening. Matilda kommer succesivt att överta flertalet av Roger Sjöströms arbetsuppgifter. Roger har aviserat att han kommer att avsluta sin anställning runt kommande årsskifte och helt ägna sig åt fritidssysslor.

Vill du komma i kontakt med Matilda?

matilda.boudin@norrbottensff.bd.se

070-601 32 60

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter